Be(e) top of mind

Voor onderneemster Madhu Mathoera van Be(e) Top of Mind heb ik een Business Brand Video gemaakt en beeldbank gefotografeerd. Ze gebruikt deze producten op haar website, social media kanalen en LinkedIn.

Meer info en prijzen
Madhu Mathoera
eigenaar van Be(e) Top of Mind

Via Instagram heb ik kennis gemaakt met het werk en de werkwijze van Enith. Na een aantal leuke en vooral deskundige gesprekken heb ik een keuze gemaakt voor Enith. Zij heeft een bedrijfsfilm en foto's geschoten voor mijn nieuwe website www.beetopofmind.nl.

Enith denk niet alleen mee over de foto's en video's, maar ook hoe je jouw verhaal over de bühne kan brengen. Met de doorbij horende merkwaarden en de doelstellingen die je wilt behalen. 

Als persoon heb ik Enith leren kennen als gedreven en deskundige fotograaf. Iemand die haar vak verstaat, maar ook openstaan voor nieuwe ideeën.