Breng je merk tot leven met video en fotografie

Of het nu gaat om mooie productfoto’s, foto’s van je medewerkers of een sfeervolle video van je evenement. Met beeld breng je je merk tot leven. Ze brengen letterlijk jouw verhaal in beeld. Maar waarom is het dan zo belangrijk om zowel foto’s als video in te zetten voor jouw (online) marketing?

Video is een must in 2018

Online video is zeer populair en de snelst groeiende vorm van content. Zo groot zelfs dat veel adverteerders hun mediabudgetten juist inzetten voor online video en weghalen bij bijvoorbeeld televisie. Het is niet alleen beter online te meten, maar het heeft ook een fijne bonus: het is een stuk goedkoper dan de traditionele advertentievormen.

Als beeldexpert zie ik zelf een ander voordeel, je kunt je fotografie tot leven brengen met video. Fotografie en video gaan voor mij dus hand-in-hand en is een krachtige manier om jouw merk en bedrijf te positioneren. Het is zeer effectief om je fotografie en video in één uitstraling te hebben.

Hergebruik je video voor meerdere kanalen

Wat ik vaak zie, is dat er een bedrijfsvideo gemaakt wordt en er verder niet veel mee gedaan wordt. Dit is enorm zonde en niet nodig. Als een video eenmaal opgenomen is, kan hij voor enorm veel verschillende mediakanalen gebruikt worden.

Waar kun je dan aan denken?

  1. Gebruik een clip van je video voor de banner op je website of bijvoorbeeld je Facebookpagina
  2. Selecteer clips uit je video om in 30-seconden video’s te gebruiken voor je social media posts
  3. Heb je een tv of een ander mediascherm bij je receptie? Gebruik je video om je bezoekers een beeld te geven van je bedrijf
  4. Portretfoto’s van je medewerkers laten maken? Gebruik video om die portretfoto’s tot leven te brengen. Laat je medewerkers bijvoorbeeld vertellen waarom het zo fijn is om voor jouw bedrijf te werken. Een geweldige vorm van arbeidsmarktcommunicatie.

Er zijn nog veel meer manieren om video en fotografie tegelijkertijd in te zetten. Denk niet alleen aan bedrijfsvideo’s, maar ook aan bijvoorbeeld promotievideo’s en instructievideo’s. Breng jouw verhaal -  jouw imago - tot leven. Door mij het juiste verhaal te laten vertellen van jouw bedrijf heb je voor langere tijd materiaal om te gebruiken in jouw off- en online marketing.

PIB

Met behulp van de PIB methode (Persoonlijkheid, Imago  & Beeldcommunictatie) kom je authentiek in beeld voor de juiste merkbeleving van jouw bedrijf.

Contact

Portret in Bedrijf
Den Haag
06 41421342
info@portretinbedrijf.nl
KvK 24337089
BTW 132973200 B01