De gouden combi: fotografie en video van één beeldmaker

Steeds meer ondernemers zien het nut in van Business Branding video’s. In deze video zie je de energie van het bedrijf en kun je het op een duidelijke manier (re)-branden. Daarnaast zijn foto’s ook onmisbaar voor je bedrijf. Dat wist je al, want zo ben je waarschijnlijk ook op mijn website gekomen. Door te kiezen voor Portret in Bedrijf kies je voor één beeldmaker, die je zowel van video als fotografie kan voorzien. Met mijn vijftien jaar ervaring weet ik precies wat de klant van jouw bedrijf wil zien.

Video’s voor je bedrijf
Eerst wil ik kort ingaan op de vraag waarom je zou kiezen voor video’s voor je bedrijf. Zie het als een pitch, waarbij je je klant vertelt wat je voor hem of haar kunt betekenen. Met een bedrijfsvideo laat je bijvoorbeeld je hotel, restaurant of schoonheidssalon zien. Maar het is ook een manier om je onderneming te presenteren aan toekomstige medewerkers. Er zijn vele soorten bedrijfsvideo’s: van evenementvideo’s tot leaders als impressie, voor op sociale media of je website.

Waarom kiezen voor één beeldmaker?
Ik maak regelmatig mee dat ik word ingeschakeld door een bedrijf voor fotografie en dat er dan al een video is gemaakt door een ander bedrijf. In de praktijk kan dit voor problemen zorgen. Iedereen heeft namelijk zijn eigen stijl van fotograferen en video. Door twee verschillende bedrijven te gebruiken kan er stijlbreuk ontstaan. Dit is eenvoudig te voorkomen: je kunt Portret in Bedrijf namelijk inschakelen voor het maken van zowel foto’s als video’s van je bedrijf en medewerkers.

Voordelen van video en fotografie van Portret in Bedrijf:
●      Video en fotografie in één stijl.
●      Één briefing, dus meer tijd over voor je werk.
●      Een lager combinatietarief.
●      Ook foto’s uit de video geleverd.

Hierboven zie je een voorbeeld van een bedrijfsvideo. Deze heb ik gemaakt voor schoonheidssalon Skindelicious. In de video zul je zien dat deze een uitstekend beeld geeft van de ondernemer, van de bedrijfsruimte en bovendien veel sfeer uitstraalt. Klanten zullen precies weten wat ze kunnen verwachten na het zien van deze Business Branding video.

Wil je weten wat Portret in Bedrijf voor jou kan betekenen op het gebied van Business Branding video’s? Bekijk alle informatie.

PIB

Met behulp van de PIB methode (Persoonlijkheid, Imago  & Beeldcommunictatie) kom je authentiek in beeld voor de juiste merkbeleving van jouw bedrijf.

Contact

Portret in Bedrijf
Den Haag
06 41421342
info@portretinbedrijf.nl
KvK 24337089
BTW 132973200 B01

Social

LinkedIn