'Heb ik een video nodig voor mijn online marketing?'

Wist je dat er verwacht wordt dat in 2019 alle online content voor 80% uit video zal bestaan? Dit zegt bestselling auteur van CNN Ben Angel. En dit zal de komende jaren alleen maar groeien. Als bedrijf daarom belangrijk om niet stil te blijven staan, maar in te springen op deze trend.

Kan dat niet via foto’s?

Het is absoluut mogelijk om je klanten aan je te binden door middel van goede foto’s. Maar wil je écht laten zien wat je in huis hebt, dan is video een enorm sterk medium. Waarom is dat eigenlijk? Door de dynamiek en de sfeer binnen jouw bedrijf maak je een directe verbinding met je klant. Je kunt niet alleen kort en bondig vertellen wie je bent, wat zo uniek is aan jouw bedrijf, maar je geeft de klant ook een gevoel mee.

Video geeft net even wat meer beleving. Een gevoel van exclusiviteit (je nodigt de klant als ware uit op bezoek), warmte en professionaliteit. Een perfecte eerste kennismaking met het bedrijf. En dat allemaal binnen één of een paar minuten.

Video kun je overal voor gebruiken

Wat ik vaak zie, is dat er een bedrijfsvideo gemaakt wordt en er verder niet veel mee gedaan wordt. Dit is enorm zonde en niet nodig. Als een video eenmaal opgenomen is, kan hij voor enorm veel verschillende mediakanalen gebruikt worden.

Een goed verhaal, dat zet je niet zomaar neer

Het vertalen van je product of dienst is niet altijd makkelijk, maar wel nodig. Want hoe jij je bedrijf ziet en omschrijft, is niet per se hoe een potentiële klant het ziet of begrijpt. Dit goed weergeven is een vak apart. Ik help hier graag bij. Ik vraag door en kom samen met jou tot de kern. Wat is jouw imago en hoe maken we dit zichtbaar? We zorgen voor een betrouwbare eerste indruk en professionele uitstraling. Ik neem hier de tijd voor en vorm jouw verhaal tot een authentieke video, waarmee je kunt laten zien waar jij voor staat.

Interesse?

Wil jij graag een bedrijfsvideo die het verhaal van jullie bedrijf perfect in beeld brengt? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

PIB

Met behulp van de PIB methode (Persoonlijkheid, Imago  & Beeldcommunictatie) kom je authentiek in beeld voor de juiste merkbeleving van jouw bedrijf.

Contact

Portret in Bedrijf
Den Haag
06 41421342
info@portretinbedrijf.nl
KvK 24337089
BTW 132973200 B01