ZEG MAAR “JIJ” HOOR...

Als iemand als Ronald de Boer dat tegen je zegt dan denk je daar niet twee keer over na. Het werd mij de dagen daarna nog vaak gevraagd: “Is hij aardig?”

Ja, dat is hij. Zonder twijfel. En ook goed gekleed.
Gaandeweg kom ik er achter dat hij, mijn inziens, ook nog eens heel goed kan poseren, maar dat lijkt me door zijn zeer publiekelijke staat van dienst wel logisch. En handig natuurlijk.

Zeg jij het maar
Want hij is voor alles te porren. Hij werkt op een zeer ontspannen en leuke manier mee. Laat het volledig aan mij over. Heeft geen houding van “nee, dat doe ik absoluut niet!” Nu gebeurt het gelukkig zelden dat je bekende Nederlanders niet in een bepaalde creatieve setting of houding krijgt. Iets wat met redactionele fotografie juist wel een beetje mag. Verhalend, humoristisch, out of the box of meegaan met het imago van het betreffende blad.

En zo gebeurt het dat Ronald de Boer met een geel keukendoekje twee rode, natte stoeltjes van de dugout staat droog te maken en daar met zijn dure pak op gaat zitten.“Ja, double-breasted is in, he?” zegt hij met gepaste trots. Aangezien hij als stijlicoon gezien wordt, weet hij dat natuurlijk. En wederom is dat voor een fijne foto ook weer superhandig.

Opdrachtgever: ACADEMY® Magazine  Speakers Academy®

Benieuwd naar een paar tips voor een goede houding als je gefotografeerd wordt? Kijk dan ook even bij deze blog “Hoe moet ik poseren?”

PIB

Met behulp van de PIB methode (Persoonlijkheid, Imago  & Beeldcommunictatie) kom je authentiek in beeld voor de juiste merkbeleving van jouw bedrijf.

Contact

Portret in Bedrijf
Den Haag
06 41421342
info@portretinbedrijf.nl
KvK 24337089
BTW 132973200 B01