Droomparade

Stephanie Lampe, dé babyfluisteraar van Nederland, heeft voor haar bedrijf Droomparade het Business Branding Fotografie pakket afgenomen. Zij heeft nu foto's die zeer geschikt zijn voor haar website, social media posts en haar boekuitgaven.

meer info en prijzen

L

Stephanie Lampe
Baby- en kinder slaapcoach

Er zijn foto's en foto's en Enith maakt daar dan de overtreffende trap van. Ze weet iets in je naar boven te halen waardoor de foto's gaan sprankelen. Je ware ik op de foto én ook nog heel ontspannen. Krachtig is dat ze meedenkt en verder denkt, wat je alleen kunt doen met ervaring én inzicht. Want soms denk je wel te weten wat je wilt, maar blijkt het nóg beter te kunnen. Het gaat immers niet alleen om een goede foto maar om uitstraling, branding, het matchend maken. En zelfs als de doelen en doelgroepen verschillen, kan dat allemaal toch in 1 foto gevangen worden. Dat is pas knap. Maar bovenal is Enith ook super prettig om mee te werken, professioneel, kundig en prettig! Ook niet onbelangrijk.

PIB

Met behulp van de PIB methode (Persoonlijkheid, Imago  & Beeldcommunictatie) kom je authentiek in beeld voor de juiste merkbeleving van jouw bedrijf.

Contact

Portret in Bedrijf
Den Haag
06 41421342
info@portretinbedrijf.nl
KvK 24337089
BTW 132973200 B01