Video voor een veelzijdige marketingcampagne

Het gebruiken van video, om zichtbaarder te worden met in je bedrijf, is van een enorm grote waarde geworden. Met een professionele video van Portret in Bedrijf maak je  verbinding met jouw doelgroep en heb je sfeervol en authentiek beeldmateriaal voor een veelzijdige marketingcampagne. 

Bekijk hieronder hoe een video van jouw bedrijf er uit kan komen te zien.

 Business branding video Paol Counseling

Voor onderneemster Annemarie paol van PAOL Counseling  heb ik een Business brand video gemaakt met haar bedrijfsverhaal. Tijdens deze opnamedag heb ik ook haar Business brand fotoshoot verzorgt waardoor zij direct materiaal had voor haar website, LinkedIn en Social Media.

Business branding video voor Jennifer Campbell

Business Branding video en  fotoshoot voor leiderschapscoach Jennifer Campbell.

Tevens heeft ze hierbij een prachtige video intro ontvangen voor in haar goed bekeken videoblogs.

Videoblog voor beautyondernemer Tom Sebastian

Dit videoblog met Tom Sebastian is gebruikt als onderdeel van een online training.

In 1 dag hebben wij 13 videos gemaakt.

Business branding video
Blauwprint

Ter promotie van hun waardevolle diensten wilde Blauwprint een Business branding video hebben waarin heel goed te zien is hoe de klant begeleid wordt én te werk gaat en waarin direct een testimonial verwerkt kon worden.

Videoblog voor BRight Advocaten

Eén van de video’s in een reeks van 6 die ik voor dit advocaten kantoor heb gemaakt. Deze zijn zichtbaar op hun website en de video’s worden ingezet bij posts op social media.

 

Bedrijfsvideo Albeda

                                                               Mbo en Bedrijfsopleiding Albeda wilde een bedrijfsvideo voor het Albeda waarbij op een duidelijke manier een nieuw systeem werd aangekondigd.

 

Business branding video Bee Top of Mind

Voor onderneemster Madhu Mathoera van  BE(E) Top of Mind heb ik een Business branding video gemaakt met haar bedrijfsverhaal. Tijdens deze opnamedag heb ik ook haar Business branding fotoshoot verzorgt waardoor zij direct materiaal had voor haar website, LinkedIn en Social Media.

Eventvideo Dream Big Play Big Masterclass

Voor het bedrijf Issa Company heb ik het Dream Big Play Big Masterclass event gefilmd en een mooie compilatie gemaakt. Deze video wordt ingezet voor social media om ruchtbaarheid te geven aan de verschillende masterclasses die in de toekomst gegeven worden.

Promotievideo A Goodday for Spacegirls

Voor Goodday Hospitality heb ik een promotievideo gemaakt voor een kijkje achter de schermen .

Promotievideo "A Goodday at FC Utrecht" 

Promotievideo voor Goodday Hospitality voor een kijkje achter de schermen. 

Business branding video Skindelicious

Voor beautysalon Skindelicious heb ik fotografie én video verzorgd. Oprichtster Karolien ten Hoedt wilde voor haar gehele beeldmarketing alles in één stijl hebben.

Youtube Intro Issa Company

Voor Issa Company heb ik een serie video's opgenomen ter promotie van het bedrijf. Deze video was specifiek bedoelt voor het Youtube kanaal als introductie voor de kijkers.

Videoblog voor Issa Company

Voor Issa Company heb ik een serie videoblogs opgenomen ter promotie van het bedrijf. 

Productvideo voor Broodtrommelliefde

Voor onderneemster Anouk Soute en oprichtster van Broodtrommelliefde heb ik een persoonlijke productvideo gemaakt waarin de oorsprong  van de succesvolle kaarten wordt uitgelegd.

Business branding Video voor de Retraite Academy

Voor de gehele beeldmarketing heeft Irma van der Linden van de Retraite Academie zowel een video als fotoshoot laten maken. Deze producten heeft ze vol ingezet voor haar website, social media, online academie en salespages.

Eventvideo voor ESA Space Experience Andre Kuipers

Een sfeerimpressie van het Space Experience event van Andre Kuipers

Business branding video van trainer Eric Peeters voor Kenneth Smith

Met zowel een Business branding video als  uitgebreide fotosessie heeft Eric Peeters een gedegen beeldmarketing voor zijn bedrijf. 

Business branding video voor Zo trots als een Pauw

Aan het bedrijf Zo Trots als een Pauw heb ik een uitgebreid pakket geleverd: een Business branding video gemaakt, videotestimonials, Business branding fotosessie van zichzelf, fotoshoot van haar klanten en een videoleader welke geschikt is voor bijvoorbeeld de website, Facebook header en salespage header.

Event video voor het Business Feeling event

Een eventvideo ter promotie van dit event en toekomstige events. Uit het video materiaal gebruikt ze tevens fotomateriaal  die zij inzet op social media.

Business branding video voor bedrijfscoach Leila Claassens

Een Business branding video en fotosessie voor bedrijfscoach Leila Claassens. De producten zijn gebruikt op haar website, salespages en social media.

Business branding video voor Create Your Business

Voor onderneemster Femke Hertog heb ik de gehele brandfotografie- en video verzorgd. Beide producten zet zij maximaal in voor haar marketing.  

 

PIB

Met behulp van de PIB methode (Persoonlijkheid, Imago  & Beeldcommunictatie) kom je authentiek in beeld voor de juiste merkbeleving van jouw bedrijf.

Contact

Portret in Bedrijf
Den Haag
06 41421342
info@portretinbedrijf.nl
KvK 24337089
BTW 132973200 B01