DE WAARDE VAN video

Met een professionele video van Portret in Bedrijf maak je  verbinding met jouw doelgroep en heb je sfeervol en authentiek beeldmateriaal voor een veelzijdige marketingcampagne. 

Inmiddels is mijn bedrijfsvideo- en fotografiedag zeer waardevol gebleken. Je krijgt bedrijfsvideo en - bedrijfsfotografie in één stijl en eenduidige uitstraling en dat komt de herkenbaarheid van jouw bedrijf ten goede.

Ik kan helpen met:

-       Een combinatie van Bedrijfsvideo en fotografie.
-       Professionele bedrijfsvlogs
-       Klant testimonials
-       Eventvideo’s

Hieruit kunnen extra producten gehaald worden zoals:

-    Een kortere pitchvideo met voice-over
-    Fotomateriaal uit de video; o.a voor social media.
-    Een korte sfeervideo voor in websiteheaders

Tevens geef ik advies hoe de video het beste te implementeren en gebruiken is. Er zijn namelijk legio mogelijkheden om video in te zetten voor jouw marketingstrategie. 

Ben je benieuwd naar de werkwijze binnen dit aanbod, neem dan gerust contact met mij op.

Bee Top of Mind Bedrijfsvideo

Voor onderneemster Madhu Mathoera van  BE(E) Top of Mind heb ik een Bedrijfsvideo gemaakt met haar bedrijfsverhaal. Tijdens deze opnamedag heb ik ook haar Personal Branding shoot waarbij ze direct materiaal had voor haar website, LinkedIn en Social Media.

Eventvideo Dream Big Play Big Masterclass

Voor het bedrijf Savvy Sense heb ik het Dream Big Play Big Masterclass event gefilmd en een mooie compilatie gemaakt. Deze video wordt ingezet voor social media om ruchtbaarheid te geven aan de verschillende masterclasses die in de toekomst gegeven worden.

Promotievideo A Goodday for Spacegirls

Voor Goodday Hospitality heb ik een promotievideo gemaakt voor een kijkje achter de schermen .

Promotievideo "A Goodday at FC Utrecht" 

Promotievideo voor Goodday Hospitality voor een kijkje achter de schermen. 

Bedrijfsvideo Skindelicious 

Voor beautysalon Skindelicious heb ik de bedrijfsfotografie en bedrijfsvideo verzorgd. Oprichtster Karolien ten Hoedt wilde voor haar gehele beeldmarketing alles in één stijl hebben.

Youtube Intro Jamie Leona Company

Voor Jamie Leona Company heb ik een serie video's opgenomen ter promotie van haar bedrijf. Deze video was specifiek bedoelt voor haar Youtube kanaal als introductie voor haar kijkers.

Videoblog voor Jamie Leona Company

Voor Jamie Leona Company heb ik een serie videoblogs opgenomen ter promotie van het bedrijf. 

Productvideo voor Broodtrommelliefde

Voor onderneemster Anouk Soute en oprichtster van Broodtrommelliefde heb ik een persoonlijke productvideo gemaakt waarin de oorsprong  van de succesvolle kaarten wordt uitgelegd.

Personal Brand Video voor de Retraite Academy

Voor de gehele beeldmarketing heeft Irma van der Linden van de Retraite Academie zowel een video als fotoshoot laten maken. Deze producten heeft ze vol ingezet voor haar website, social media, online academie en salespages.

Eventvideo voor ESA Space Experience Andre Kuipers

Een sfeerimpressie van het Space Experience event van Andre Kuipers

Bedrijfsvideo van trainer Eric Peeters voor Kenneth Smith

Met zowel een bedrijfsvideo als  uitgebreide fotosessie heeft Eric Peeters een gedegen beeldmarketing voor zijn bedrijf. 

Bedrijfsvideo voor Zo trots als een Pauw

Aan het bedrijf Zo Trots als een Pauw heb ik een uitgebreid pakket geleverd: een bedrijfsvideo gemaakt, videotestimonials, fotoshoot van zichzelf, fotoshoot van haar klanten en een videoleader welke geschikt is voor bijvoorbeeld de website, Facebook header en salespage header.

Event video voor het Business Feeling event

Een eventvideo ter promotie van dit event en toekomstige events. Uit het video materiaal gebruikt ze tevens fotomateriaal  die zij inzet op social media.

Personal Brand video voor bedrijfscoach Leila Claassens

Een Personal Brand video en fotosessie voor bedrijfscoach Leila Claassens. De producten zijn gebruikt op haar website, salespages en social media.

Personal Brand video voor Create Your Business

Voor onderneemster Femke Hertog heb ik de gehele brandfotografie- en video verzorgd. Beide producten zet zij maximaal in voor haar marketing.  

 

PIB

“Met de PIB-methode brengen we jouw onderneming en medewerkers zowel persoonlijk als deskundig in beeld”.

Contact

Portret in Bedrijf
Den Haag
06 41421342
info@portretinbedrijf.nl
KvK 24337089
BTW 132973200 B01

Social

LinkedIn
Instagram