Een eenduidig en zichtbaar imago komt het succes van jouw bedrijf ten goede

Latifa elguada

Wil jij zichtbaar zijn met zowel jouw persoonlijkheid en deskundig?

Je kent je waarde voor jouw doelgroep en wilt het bedrijf op de juiste manier zichtbaar maken. Door middel van business branding fotografie, profielportretten voor de medewerkers en/ of uitgebreide bedrijfsfotografie voor diverse marktingdoeleinden.

Je wilt eenduidige en herkenbare beelden voor de marketing campagne. Frisse beelden waarmee jouw bedrijf persoonlijker wordt maar die ook deskundigheid laten zien. 

Verschillende communicatiekanalen - website, magazine, social media etc. - vragen om een verschillende aanpak en een gedegen voorbereiding.

Met hulp van de PIB-methode komen wij samen tot de kern van die aanpak. Wij bespreken de kernwaarden van jouw persoonlijkheid, professioneel imago en de daaruit voortkomende beeldcommunicatie.  

business Branding fotografie

Je hebt een verhaal te vertellen, een geweldige dienst te leveren en je wilt dit zoveel mogelijk visueel maken met beeld voor op website en social media. Omdat jij je doelgroep wilt aanspreken en geïnteresseerd wilt krijgen. 
Met business branding fotografie kun jij je bedrijf op jouw eigen manier in de markt zetten. Dit wil je graag doen door vooral dicht bij jezelf te blijven en jezelf echt terug te zien in de beelden.  
Kloppende, frisse beelden die op een authentieke manier de juiste eerste indruk maken. 
Beelden waarbij jouw intentie en essentie tot leven komen. 
Het hierbij in gedachten houden van je ideale doelgroep is daarbij een must.  
Door de verbinding met je klanten te willen aangaan maak ik foto’s die jou direct iets opleveren. 

Portfolio meer info en prijzen

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie gaat om het succesvol vertalen van bedrijfsmissies van mkb. 
 
Beelden die bijdragen aan het behalen van doelstellingen en passend zijn binnen jouw marketingstrategie. Als bedrijf wil je de deskundigheid laten zien, maar vooral verbinding maken met de doelgroep. Op een persoonlijkere manier. Dit kan door storytelling met beeld.  Dit kan door de echte medewerkers te tonen, bedrijfsprocessen te laten zien en wellicht zelfs het contact met de klant. En omdat zij jou en het bedrijf op een authentieke manier zien, versterkt dat het vertrouwen om zaken met je te doen.  

Als onderdeel van de bedrijfsfotografie kunnen ook de bedrijfs(profiel) portretten vallen.

Portfolio Meer info en prijzen

bedrijfs (profiel) portretten

Jij wilt dat de medewerkers zichtbaar worden. En het liefst op een manier dat zij zichzelf terugzien in de foto. Hierdoor krijgt het professionele imago van het bedrijf  een boost. Waarom? Omdat iedereen authentiek en in de juiste deskundige rol te zien is. 
 
De meeste mensen vinden het niet makkelijk om op de foto te gaan. "Het is niet mijn favoriete hobby", zeggen ze dan. Maar met mijn speciale PIB methode stel ik de juiste vragen en bespreek goed wat het resultaat op beeld is. Zo maak ik portretten waar zij zichzelf in terug zienen waardoor de eerste indruk klopt. Hiermee maken zij makkelijk verbinding met de doelgroep. 
 
Bedrijfsportretten bied ik aan, aan mkb en groot MKB.

portfolio meer informatie
Uw bedrijf met de juiste merkbeleving  onder de aandacht”
NAar POrtfolio
PIB

Met behulp van de PIB methode (Persoonlijkheid, Imago  & Beeldcommunictatie) kom je authentiek in beeld voor de juiste merkbeleving van jouw bedrijf.

Contact

Portret in Bedrijf
Den Haag
06 41421342
info@portretinbedrijf.nl
KvK 24337089
BTW 132973200 B01