bedrijfsFOTOGRAFIE

EEN KWALITEITSREPORTAGE DIE HET HART VAN HET BEDRIJF PRESENTEERT

Bedrijfsfotografie toont de mensen, de bedrijfsprocessen, de sfeer binnen een bedrijf en het contact met de klant op een wijze die het bedrijf eigen is. De foto’s zijn geschikt voor werving, promotiedoeleinden, bedrijfspresentaties en de bedrijfswebsite.

AUTHENTIEKE KARAKTER VAN HET BEDRIJF
Met bedrijfsfotografie krijgt je een fotoreportage, die het authentieke karakter van het bedrijf laat zien. Alleen al door de mensen die er werken in beeld te brengen, worden de foto’s persoonlijk. Het is een goede manier om de juiste verwachtingen te scheppen naar je klant, partners en potentiële nieuwe medewerkers.

VOORBEREIDING, SCENES EN SHOTLIST

Tijdens een voorbereidingsgesprek kijken we waar het bedrijf behoefte aan heeft, en welk verhaal je wilt vertellen. Wat moet de klant zien? Wat moet er ondersteund worden met beeld? Welke belangen spelen er? En welke energie wil je overbrengen?

Ook spreken we fysieke ruimtes en locaties door, komen kernwaarden, missie en visie voorbij, en bespreken we sfeermakers in het bedrijf. Is er ergens een pooltafel, of iets anders kenmerkends? Zo komen we tot een aantal scenes en een shotlist, die ervoor zorgen dat we snel en gericht kunnen werken.

Duidelijke consistente marketing

Door zo gedegen naar jouw merk te kijken, zorgen we voor een duidelijke en consistente marketing. Je krijgt een set beelden die je voor een lange tijd effectief kunt gebruiken voor verschillende communicatie uitingen. Van folder, website tot social media.

INVESTERING BEDRIJFSFOTOGRAFIE

DAGPRIJS
€1320

Dagdeel € 820 exclusief btw en reiskosten
(€ 0,42/km ex. BTW)

“JULLIE BEDRIJFSMISSIE PERSOONLIJK EN DESKUNDIG IN BEELD.”

GEBRUIK BEDRIJFSFOTOGRAFIE VOOR:

  • Portretten en verhalende foto’s op de website
    Social media (profielen)
  • Mailings
  • Drukwerk (zoals brochures en magazines)
  • Persberichten
  • Bedrijfspresentaties
  • Jaarverslagen
Gesprek aanvragen

WAT KUN JE VAN VERWACHTEN?

Bedrijfsfotografie met personen (eigen collega’s), diensten en producten in beeld.

Alle gekozen beelden worden rechtenvrij geleverd.

Het aantal geleverde foto’s is afhankelijk van wat er gefotografeerd moet worden. Op basis van een door jullie gemaakte schatting kan ik de duur van de fotografie en daardoor dus de kosten bepalen.

Afname van extra beelden buiten de offerte zijn mogelijk. De kosten hiervan zijn 20 euro ex. btw. per beeld.

Voorafgaand aan de fotosessie hebben we een gesprek van waar we het bedrijfsverhaal, de strategie en wensen specifieker in kaart brengen; wat en wie zijn er nodig om het juiste verhaal zichtbaar te maken? Naar aanleiding hiervan wordt het shotlist gemaakt.

Advies over fotolocaties en kledingtips voor medewerkers die in beeld komen. Dit advies komt uitsluitend voort uit de gesprekken met de opdrachtgever zodat alles op maat is en niet volgens het algemene boekje.

Binnen 7 werkdagen worden alle foto’s via een webgallery getoond zodat het bedrijf op een makkelijke manier een keuze kan maken. Na de gekozen selectie worden de beelden binnen 3 werkdagen afgeleverd. Spoedleveringen binnen een dag zijn mogelijk. Hier zijn meerkosten aan verbonden.

Dit zeggen anderen

“Enith van Tongeren is als fotografe en als mens bijzonder prettig om mee samen te werken. Ze is betrouwbaar, bescheiden en innemend, waardoor men zich snel comfortabel voelt in haar aanwezigheid. Vaktechnisch heeft Enith haar doel scherp voor ogen en ze heeft veel gevoel voor sfeer en detail. Prima eigenschappen en kwaliteiten voor een fotografe.”

Nathalie van Huet

Account director

“Enith heeft ons ontzettend goed geholpen met creatieve én professionele foto’s van onze grafisch ontwerpstudio. Niet alleen waren de foto’s van zeer goede kwaliteit, ook deed zij erg haar best om met ons mee te denken. Het gehele proces was relaxed en professioneel. We zullen haar zeker aan onze toekomstige klanten aanbevelen.”

Sophie Mittelberg

Studio Mooijman en Mittelberg

“Enith heeft me geholpen om mijn eigen branding op een stijlvolle en bescheiden manier in beeld te brengen waarbij mijn interactie met de mens en oprechtheid centraal staat. Het voorgesprek was een prettig, open gesprek, de click was goed en ze kwam bedachtzaam over. Niet in de zin van; ohhh…dat gaan we wel even fixen!”

Eric Peeters

Kenneth Smith

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT DOE IK AAN?

Zorg voor nette kleding en vooral kleding waarin je doelgroep je altijd treft. Er is veel geoorloofd als het maar is zoals je je altijd wilt of zult kleden naar de klanten of een presentatie. In ons voorbereidingsgesprek zullen we dit uitwerken.

WORDT ER VISAGIE GEREGELD?

Nee, deze zit niet standaard in het pakket omdat ik als fotograaf ga voor een authentieke uitstraling. Oneffenheden die er normaliter niet zitten zal ik wegshoppen. De huid poeder ik tegen het glimmen. Wel heb ik toegang tot een netwerk van visagisten die gespecialiseerd zijn in natuurlijke make-up. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Vraag indien gewenst zeker naar de mogelijkheden.

HOE KAN IK MIJ VOORBEREIDEN?

Ik zal voor aanvang van de opdracht een voorbereidingsformulier toesturen. Daarna plan ik een gesprek met je waarin we dit formulier zullen bespreken en we de voorbereidingen zullen finetunen.

WANNEER EN HOE MAKEN WE NADER KENNIS?

Nadat je een boeking hebt geplaatst of een offerte hebt aangevraagd kun je een afspraak om in gesprek te gaan inplannen in mijn online agenda. Hoe je dat doet lees je in de vervolgcommunicatie die dan ontstaat.