BEDRIJFSPORTRETTEN

MAAK EEN PERSOONLIJKE EN SUCCESVOLLE INDRUK BIJ JOUW DOELGROEP

PERSOONLIJKE MARKETING DIE PAST BIJ HET BEDRIJF
Met originele, professionele bedrijfsportretten van jouw medewerkers zorg je voor een persoonlijke marketing van het bedrijf. Dat gebeurt op een manier die past bij de energie die het bedrijf wil uitstralen, en op een manier dat de medewerker zichzelf graag terugziet op de foto.

EÉN STIJL VOOR EEN STERKE POSITIONERING
Bedrijfs(profiel)portretten zijn bedoeld voor het (groot) MKB en kunnen onderdeel zijn van een opdracht voor bedrijfsfotografie. Doordat alles in één stijl is, ontstaat een eenduidige en sterke positionering in de marketing.

De meeste mensen vinden het niet gemakkelijk om op de foto te gaan. ‘Het is niet mijn hobby’, zeggen ze dan. Door mijn jarenlange ervaring weet ik echter precies waar het mis kan gaan, en stel ik de mensen snel op hun gemak. Ik herken hun beste kant, ben oprecht belangstellend en zorg dat ze professioneel overkomen.

ZAKELIJKE PORTRETTEN, MAAR WEL PERSOONLIJK

WERKWIJZE

De portretten maak ik op locatie (binnen of buiten) met natuurlijk daglicht of een mobiele studio. Specifieke wensen zijn mogelijk.

Met mijn hierboven staande PIB-methode zorg ik er voor dat jouw medewerker zichzelf op persoonlijke en deskundige wijze herkent in zijn of haar portret. In een kort voorbereidend gesprek bepaal ik samen met diegene wat hij/zij wenst uit te stralen. En dit op zo’n manier dat het past bij het imago van het bedrijf.
Daarnaast laat ik de medewerkers de foto’s meteen zien op mijn camera of laptop. Zo kan er ter plekke een voorkeur uitgesproken worden en krijgen ze gegarandeerd een foto die hen bevalt. Vaak wil je een lange periode vooruit met portretfoto’s. Dan moet iedereen wel tevreden zijn.

Wat kan er verwacht worden?

Jouw team wordt in een dagdeel of hele dag gefotografeerd.

Op 1 dag kan ik 45-50  personen fotograferen.

Eén close-up portret per persoon. 

Afname van extra portretten buiten de offerte zijn mogelijk. De kosten hiervan zijn 20 euro ex. btw. per portret.

Voorafgaand een voorbereidingsformulier voor de medewerkers. Hier staan ook tips in over uiterlijke verzorging.

Binnen 10 werkdagen worden alle foto’s in hoge resolutie aan het bedrijf afgeleverd.

De geleverde foto’s zijn rechtenvrij.

Visagie is optioneel. Zie veelgestelde vragen.

AUTHENTIEK OP BEELD MET DE PIB METHODE

Aan de hand van de PIB-methode stel ik gerichte vragen, en spreek ik door wat het resultaat op beeld moet zijn. Zo maak ik portretten waar mensen zichzelf in terug zien en waarbij de eerste indruk klopt. Op die manier ontstaat er een natuurlijke verbinding met de doelgroep, oftewel de customer van het bedrijf. De PIB-Methode kenmerkt zich door de volgende drie peilers.

PERSOONLIJK

Wie ben je?

Je persoonlijkheid is onlosmakelijk verbonden met de rol die jij binnen een bedrijf vervuld. Dat mag je ook terugzien in de foto’s. Ik zorg ervoor dat jij jezelf zowel persoonlijk als professioneel zult herkennen. Door tijdens de fotosessie al aan te geven welke foto je het beste vindt, heb je zelf  controle over het eindresultaat.

IMAGO

Hoe wil je bekend staan?

Jouw imago hangt samen met je kernwaarden, datgene waar jij in jouw werkzame leven waarde aan hecht. Die maken we zichtbaar in de foto. Ben je je er nog niet van bewust wat die waarden voor jou zijn? Gaandeweg de fotosessie komen we daarachter. Zo zorgen we dat jouw professionele imago straks van het scherm afspat.

BEELDCOMMUNICATIE

Hoe wil je overkomen?

De keuze van de locatie en de uiterlijke styling zijn mede bepalend voor wat de foto overbrengt. Doordat we deze aspecten op een effectieve manier inzetten, versterken we het persoonlijke én professionele imago van zowel de medewerker als de onderneming. Ik denk hierin mee, en zorg voor een shotlist waar jij als ondernemer vierkant achter staat.

Dit zeggen anderen

“Enith is een vakvrouw. Ze verdiept zich in jou als klant waardoor haar foto’s perfect aansluiten bij het doel dat je wilt bereiken. En niet het eindresultaat alleen is van zeer hoge kwaliteit. Ook het proces ernaar toe. Van intake tot executie tot oplevering: uit alles spreekt ervaring en hoge kwaliteit. En niet geheel onbelangrijk: zij is een erg prettig persoon om mee te werken.”

Dorien Tendijck

Marketing Pepper

“Enith is een geweldige persoonlijkheid die in haar beeld precies weet vast te leggen wat je als ondernemer wilt uitstralen. Het is absoluut meer dan een fotoshoot. Werken met Enith laat je nadenken over je missie van je bedrijf. Waarom je doet wat je doet. Ik kan Enith aan iedereen aanbevelen als je precies weet wat je als ondernemer de wereld wilt vertellen.”

Vicky Giltjes

Bureau luister

“Wat mij ontzettend enthousiast maakte en waar ik erg van onder de indruk was, is dat Enith erg weinig nodig heeft om fantastische foto’s te schieten. Zelfs als het regent, er slecht licht is of we in een drukke omgeving waren, het lukt Enith altijd om een geweldige foto te schieten. Daarnaast denkt ze erg goed mee op creatief vlak en doet vaak waardevolle suggesties.”

Latifa Elguada

Imago stylist

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT DOE IK AAN?

Zorg voor nette kleding en vooral kleding waarin je doelgroep je altijd treft. Er is veel geoorloofd als het maar is zoals je je altijd wilt of zult kleden naar de klanten of een presentatie. In ons voorbereidingsgesprek zullen we dit uitwerken.

WORDT ER VISAGIE GEREGELD?

Nee, deze zit niet standaard in het pakket omdat ik als fotograaf ga voor een authentieke uitstraling. Oneffenheden die er normaliter niet zitten zal ik wegshoppen. De huid poeder ik tegen het glimmen. Wel heb ik toegang tot een netwerk van visagisten die gespecialiseerd zijn in natuurlijke make-up. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Vraag indien gewenst zeker naar de mogelijkheden.

HOE KAN IK MIJ VOORBEREIDEN?

Ik zal voor aanvang van de opdracht een voorbereidingsformulier toesturen. Daarna plan ik een gesprek met je waarin we dit formulier zullen bespreken en we de voorbereidingen zullen finetunen.

WANNEER EN HOE MAKEN WE NADER KENNIS?

Nadat je een boeking hebt geplaatst of een offerte hebt aangevraagd kun je een afspraak om in gesprek te gaan inplannen in mijn online agenda. Hoe je dat doet lees je in de vervolgcommunicatie die dan ontstaat.