CEO MEDIAPAKKET

Duurzaam en gevarieerd mediapakket waar CEO’s, boardmembers en managers zich in herkennen

‘Ik moet er wel los uit zien’, ‘ik wil mezelf wel terugzien’, ‘ik zit wel binnen een bedrijf’…

De presentatie van de CEO, boardmembers en leden uit het Management Team op een foto komt nauw. Als boegbeeld van de organisatie vertegenwoordigen ze als geen ander de waarden en de kundigheid van het bedrijf. Naar samenwerkingspartners, concullega’s, maar ook binnen de eigen gelederen als leider en collega. Die eigenheid, leiderschapsstijl en bijbehorende energie mogen daarom op een foto terug te zien zijn.

Balans tussen presentatie en authenticiteit

Tijdens de fotoreportage streef ik naar de juiste balans tussen de presentatie naar de buitenwereld en authenticiteit. Het goede evenwicht tussen professionaliteit met het juiste gewicht, en de eigenheid van de CEO,  boardmember of manager. We gaan op zoek naar de persoonlijkheid die iemand wil uitstralen, zodat er een verbinding ontstaat met diegene voor wie dat bedoeld is.

Wat moet er bijvoorbeeld zichtbaar zijn voor samenwerkingspartners en concullega’s? Hoe wil je overkomen als leider en ambassadeur? Waarbij voelt de customer zich ook nog steeds prettig? Wat wil je absoluut niet (meer)? Hoe sta je bekend, en hoe wil je bekend staan?

Snel, doeltreffend en met de juiste diepgang

Door mijn jarenlange ervaring als fotografe voor CEO’s en managers, zorg ik snel voor de juiste flow en energie. Ik ga gericht de diepte in, en hanteer daarbij de nodige sensitiviteit en luchtigheid. Tijd is een kostbaar goed, waar we tijdens de fotosessie doelmatig mee omgaan. Ter plekke onderzoeken we snel en doeltreffend natuurlijke houdingen, en de sterkste kant van iemand. Door dichtbij te komen, kan ik de mens achter de CEO en manager portretteren.

Al tijdens de fotosessie neem ik mensen mee in het resultaat, en mijn enthousiasme. Ik laat ze op de foto’s zien dat er iets gebeurt, juist als het persoonlijk wordt. Jasje-dasje is namelijk allang niet meer alleen de manier om autoriteit uit te stralen. Uiterlijke aspecten als: een strak pak, strakke coupe en eventueel een das zijn meestal al in orde. We gaan daarom de diepte in. Wat moet jouw gezicht zeggen tegen een ander?

Geniet iemand de voorkeur van niet lachen? Dan laat ik ook zien hoe het is als iemand dat wel doet.

KOSTEN CEO MEDIAPAKKET

vanaf € 520

exclusief btw en reiskosten
(€ 0,42/km ex. BTW)

AUTHENTIEK OP BEELD MET DE PIB METHODE

Aan de hand van de PIB-methode stel ik gerichte vragen, en spreek ik door wat het resultaat op beeld moet zijn. Zo maak ik portretten waar mensen zichzelf in terug zien en waarbij de eerste indruk klopt. Op die manier ontstaat er een natuurlijke verbinding met de doelgroep, oftewel de customer van het bedrijf. De PIB-Methode kenmerkt zich door de volgende drie peilers.

PERSOONLIJK

Wie ben je?

Je persoonlijkheid is onlosmakelijk verbonden met de rol die jij binnen een bedrijf vervuld. Dat mag je ook terugzien in de foto’s. Ik zorg ervoor dat jij jezelf zowel persoonlijk als professioneel zult herkennen. Door tijdens de fotosessie al aan te geven welke foto je het beste vindt, heb je zelf  controle over het eindresultaat.

IMAGO

Hoe wil je bekend staan?

Jouw imago hangt samen met je kernwaarden, datgene waar jij in jouw werkzame leven waarde aan hecht. Die maken we zichtbaar in de foto. Ben je je er nog niet van bewust wat die waarden voor jou zijn? Gaandeweg de fotosessie komen we daarachter. Zo zorgen we dat jouw professionele imago straks van het scherm afspat.

BEELDCOMMUNICATIE

Hoe wil je overkomen?

De keuze van de locatie en de uiterlijke styling zijn mede bepalend voor wat de foto overbrengt. Doordat we deze aspecten op een effectieve manier inzetten, versterken we het persoonlijke én professionele imago van zowel de medewerker als de onderneming. Ik denk hierin mee, en zorg voor een shotlist waar jij als ondernemer vierkant achter staat.

wat kan er verwacht worden?

6 unieke portretten met verschillende achtergronden voor website, persmateriaal en andere (social) marketing.

Het is mogelijk om extra foto’s te bestellen. De kosten hiervan zijn 20 euro per beeld.

Advies bij het voorbereiden van kleding en locatie. 

De fotosessie duurt min. 1 en max. 2 uur incl. wachttijd.
Na 2 uur worden er extra kosten in rekening gebracht.

Binnen 5 werkdagen kan er op een gepersonaliseerde website uit 20 foto’s een keuze maken.

Na de selectie verstuur ik binnen 3 werkdagen de definitieve foto’s op hoge resolutie.

De geleverde foto’s zijn rechtenvrij.

Visagie is optioneel. Zie veelgestelde vragen.

Dit zeggen anderen

Omdat fotografie een grote hobby is van de directeur van NCIM was het erg lastig om hem te overtuigen de bedrijfsprofielfoto’s te laten schieten door een professional. Gelukkig wisten we hem te overtuigen met het portfolio van Enith en daar hebben wij zeker geen spijt van. Enith heeft met haar PIB- Methode eenieder van ons op een unieke manier op de foto weten te zetten. 

Simone Blankesteijn

Enith heeft voor onze nieuwe website portretfoto's van alle collega's geschoten. Ook heeft zij een aantal prachtige beelden gemaakt van ons kantoor en collega's die daar aan het werk zijn. Enith is zeer professioneel, heeft een hoge kwaliteitsstandaard en een scherp oog voor compositie. Ze gaat natuurlijk te werk en zoekt naar een goede balans tussen eigenheid en professionaliteit. 

Sjoerd Segijn

Enith is een vakvrouw. Ze verdiept zich in jou als klant (én in de klanten van haar klanten) waardoor haar foto's perfect aansluiten bij het doel dat je wilt bereiken. En niet het eindresultaat alleen (de foto's) zijn van zeer hoge kwaliteit. Ook het proces ernaar toe. Van intake tot executie tot oplevering: uit alles spreekt ervaring en hoge kwaliteit. 

Dorien Tendijk

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT DOE IK AAN?

Zorg voor nette kleding en vooral kleding waarin je doelgroep je altijd treft. Er is veel geoorloofd als het maar is zoals je je altijd wilt of zult kleden naar de klanten of een presentatie. In ons voorbereidingsgesprek zullen we dit uitwerken.

WORDT ER VISAGIE GEREGELD?

Nee, deze zit niet standaard in het pakket omdat ik als fotograaf ga voor een authentieke uitstraling. Oneffenheden die er normaliter niet zitten zal ik wegshoppen. De huid poeder ik tegen het glimmen. Wel heb ik toegang tot een netwerk van visagisten die gespecialiseerd zijn in natuurlijke make-up. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Vraag indien gewenst zeker naar de mogelijkheden.

HOE KAN IK MIJ VOORBEREIDEN?

Ik zal voor aanvang van de opdracht een voorbereidingsformulier toesturen. Daarna plan ik een gesprek met je waarin we dit formulier zullen bespreken en we de voorbereidingen zullen finetunen.

WANNEER EN HOE MAKEN WE NADER KENNIS?

Nadat je een boeking hebt geplaatst of een offerte hebt aangevraagd kun je een afspraak om in gesprek te gaan inplannen in mijn online agenda. Hoe je dat doet lees je in de vervolgcommunicatie die dan ontstaat.