Personal BRANDING FOTOGRAFIE

Jij als je personal brand

Personal branding is een fotoshoot speciaal gericht op zzp’ers, eenpitters, of zelfstandig ondernemers met een maximum van twee mensen onder zich. Professionals die zelf hun personal brand zijn, en die hun deskundigheid op een authentieke manier willen presenteren.

De juiste verwachtingen scheppen

Wat moet jouw doelgroep weten van jouw energie, werkwijze en intentie? Dát is wat we met personal branding fotografie in beeld brengen.

Samen bespreken we welke verwachtingen jij wilt scheppen bij je customers, en welke beelden daarbij aansluiten. Wat is de merkbeleving die jij wilt overbrengen, hoe doe je dat en wat komt daarbij kijken?

Duidelijke consistente marketing

Door zo gedegen naar jouw merk te kijken, zorgen we voor een duidelijke en consistente marketing. Je krijgt een set beelden die je voor een lange tijd effectief kunt gebruiken voor verschillende communicatie uitingen. Van folder, website tot social media.

KOSTEN personal BRANDING FOTOGRAFIE

€ 697

exclusief btw en reiskosten
(€ 0,35/km ex. BTW)

Video

Met video kun je jouw doelgroep op een laagdrempelige manier kennis laten maken met jouw bedrijf. Ook kan het de vindbaarheid op het internet vergroten.  Geïnteresseerd in een video die qua stijl ook valt binnen jouw branding?

AUTHENTIEK OP BEELD MET DE PIB METHODE

Aan de hand van de PIB-methode stel ik gerichte vragen, en spreek ik door wat het resultaat op beeld moet zijn. Zo maak ik portretten waar mensen zichzelf in terug zien en waarbij de eerste indruk klopt. Op die manier ontstaat er een natuurlijke verbinding met de doelgroep, oftewel de customer van het bedrijf. De PIB-Methode kenmerkt zich door de volgende drie peilers.

PERSOONLIJK

Wie ben je?

Je persoonlijkheid is onlosmakelijk verbonden met de rol die jij binnen een bedrijf vervuld. Dat mag je ook terugzien in de foto’s. Ik zorg ervoor dat jij jezelf zowel persoonlijk als professioneel zult herkennen. Door tijdens de fotosessie al aan te geven welke foto je het beste vindt, heb je zelf  controle over het eindresultaat.

IMAGO

Hoe wil je bekend staan?

Jouw imago hangt samen met je kernwaarden, datgene waar jij in jouw werkzame leven waarde aan hecht. Die maken we zichtbaar in de foto. Ben je je er nog niet van bewust wat die waarden voor jou zijn? Gaandeweg de fotosessie komen we daarachter. Zo zorgen we dat jouw professionele imago straks van het scherm afspat.

BEELDCOMMUNICATIE

Hoe wil je overkomen?

De keuze van de locatie en de uiterlijke styling zijn mede bepalend voor wat de foto overbrengt. Doordat we deze aspecten op een effectieve manier inzetten, versterken we het persoonlijke én professionele imago van zowel de medewerker als de onderneming. Ik denk hierin mee, en zorg voor een shotlist waar jij als ondernemer vierkant achter staat.

“DOOR DE VERBINDING MET JE KLANTEN TE WILLEN AANGAAN, MAAK IK FOTO’S DIE JOU DIRECT IETS OPLEVEREN.”

WAT KUN JE VAN Personal BRANDING FOTOGRAFIE VERWACHTEN?

30 unieke beelden (inclusief portretten) voor de website en andere(social) marketing.

Het is mogelijk om extra foto’s te bestellen. De kosten hiervan zijn 20 euro per beeld.

Een voorbereidingsgesprek om de fotosessie tot in de puntjes voor te bereiden en een shotlist te maken.

Advies bij het voorbereiden van kleding, locatie en attributen. 

De fotosessie duurt 3 uur.

Binnen 5 werkdagen kun je op een gepersonaliseerde website de foto’s uitkiezen.

Na jouw selectie ontvang je binnen 3 werkdagen de definitieve foto’s op hoge resolutie.

Visagie is optioneel. Zie veelgestelde vragen.

Dit zeggen anderen

“Enith is een vakvrouw. Ze verdiept zich in jou als klant waardoor haar foto’s perfect aansluiten bij het doel dat je wilt bereiken. En niet het eindresultaat alleen is van zeer hoge kwaliteit. Ook het proces ernaar toe. Van intake tot executie tot oplevering: uit alles spreekt ervaring en hoge kwaliteit. En niet geheel onbelangrijk: zij is een erg prettig persoon om mee te werken.”

Dorien Tendijck

Marketing Pepper

“Enith is een geweldige persoonlijkheid die in haar beeld precies weet vast te leggen wat je als ondernemer wilt uitstralen. Het is absoluut meer dan een fotoshoot. Werken met Enith laat je nadenken over je missie van je bedrijf. Waarom je doet wat je doet. Ik kan Enith aan iedereen aanbevelen als je precies weet wat je als ondernemer de wereld wilt vertellen.”

Vicky Giltjes

Bureau luister

“Wat mij ontzettend enthousiast maakte en waar ik erg van onder de indruk was, is dat Enith erg weinig nodig heeft om fantastische foto’s te schieten. Zelfs als het regent, er slecht licht is of we in een drukke omgeving waren, het lukt Enith altijd om een geweldige foto te schieten. Daarnaast denkt ze erg goed mee op creatief vlak en doet vaak waardevolle suggesties.”

Latifa Elguada

Imago stylist

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT DOE IK AAN?

Zorg voor nette kleding en vooral kleding waarin je doelgroep je altijd treft. Er is veel geoorloofd als het maar is zoals je je altijd wilt of zult kleden naar de klanten of een presentatie. In ons voorbereidingsgesprek zullen we dit uitwerken.

WORDT ER VISAGIE GEREGELD?

Nee, deze zit niet standaard in het pakket omdat ik als fotograaf ga voor een authentieke uitstraling. Oneffenheden die er normaliter niet zitten zal ik wegshoppen. De huid poeder ik tegen het glimmen. Wel heb ik toegang tot een netwerk van visagisten die gespecialiseerd zijn in natuurlijke make-up. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Vraag indien gewenst zeker naar de mogelijkheden.

HOE KAN IK MIJ VOORBEREIDEN?

Ik zal voor aanvang van de opdracht een voorbereidingsformulier toesturen. Daarna plan ik een gesprek met je waarin we dit formulier zullen bespreken en we de voorbereidingen zullen finetunen.

WANNEER EN HOE MAKEN WE NADER KENNIS?

Nadat je een boeking hebt geplaatst of een offerte hebt aangevraagd kun je een afspraak om in gesprek te gaan inplannen in mijn online agenda. Hoe je dat doet lees je in de vervolgcommunicatie die dan ontstaat.

PIB

“Met de PIB-methode brengen we jouw onderneming en medewerkers zowel persoonlijk als deskundig in beeld”.

Contact

Portret in Bedrijf
Den Haag
06 41421342
info@portretinbedrijf.nl
KvK 24337089
BTW 132973200 B01

Social

LinkedIn
Instagram