Contact

Ben jij klaar voor zakelijke fotografie met een menselijke uitstraling? Neem vrijblijvend contact met mij op om te informeren hoe ik jou zou kunnen helpen.

Enith van Tongeren
Den Haag

0641421342
info@portretinbedrijf.nl

KvK 24337089
BTW NL001617169B14

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Portret in Bedrijf Enith van Tongeren

Op de hoogte blijven van mijn laatste werk en tips ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ik werk samen met

Jullie bedrijfsmissie persoonlijk en deskundig in beeld

Toffe woorden

 • Enith heeft voor onze nieuwe website portretfoto's van alle collega's geschoten. Ook heeft zij een aantal prachtige beelden gemaakt van collega's aan het werk. Ze gaat natuurlijk te werk en zoekt naar een goede balans tussen eigenheid en professionaliteit. Daarmee is zij in staat om treffende beelden te maken, die goed aansluiten bij de identiteit van ons kantoor.

  Sjoerd Segijn
  Sjoerd Segijn Ten have Changemanagement
 • Samenwerken met Enith is erg fijn. Ze kijk zowel naar wat het bedrijf wilt uitstralen als wat de persoon wilt uitstralen. Ze weet iedereen op zijn/haar gemakt te stellen, ook mensen die het niet fijn vinden om op de foto te gaan. We zijn erg blij met het eindresultaat.

  Kim Peragine
  Kim Peragine Lead Today
 • Wij hebben met Enith gewerkt aan de fotoshoot van Chiropractie Leiden. De kwaliteit van de foto's waren super. Haar oog voor compositie voortreffelijk. Wat ik heel belangrijk vond. Tenslotte heeft ze een zeer aangename persoonlijkheid. Ook belangrijk! Want vóór de camera staan is niet makkelijk. Dus fijn als iemand jou op je gemakt stelt. Wij zijn erg blij met het resultaat.

  Mariana Postma
  Mariana Postma Chiropractie Leiden
 • Ik werk al vele jaren met Enith samen en wat is het een talent. Ik vraag haar vaak voor zakelijke portretfotografie en wat krijg ik toch veel positieve reacties terug van de collega's die zij heeft gefotografeerd. Enith weet als geen ander de personen op de foto te zetten. Met haar open houding gaat ze makkelijk het gesprek aan en weet ze al snel wie ze voor zich heeft staan. En precies op het juiste moment weet ze de foto vast te leggen. Passend bij de persoon en passend bij de organisatie. Dat is een gave als je het mij vraagt.

  Andreas Tober
  Andreas Tober Mediq
 • Enith is heel bescheiden, maar een geweldige vakvrouw. Op gevoel heb ik haar gekozen en wat ik zelf heel fijn vind, is dat ze echt in hart en nieren fotograaf is. Ze was heel eerlijk tegen mij over de foto's die ik al had. En ze had echt een goede analyse over de mismatch tussen mijn bestaande foto's en wie ik ben.  Zo blij met het resultaat. Iedere dag kijk ik even naar de foto's om het plezier terug te zien in de plaatjes met mijn deelnemers. De foto's zijn kleurrijk en met heel veel plezier. Ik kan haar van harte aanbevelen.

  Charlotte Krielaart
  Charlotte Krielaart ONLP
 • Super fijne fotoshoot gehad voor onze nieuwe website, voor zowel sfeer- als portretfotografie. Enith heeft een persoonlijke aanpak en stelt je enorm op je gemak. Heel erg tevreden met de foto's en het eindresultaat van onze website: https://www.funnelboost.nl/. Zeker aan te raden!

  Nikki Bemmelman
  Nikki Bemmelman Funnelboost
 • Enith is een leuke en professionele fotograaf! Ze is van tevoren onze locatie komen bekijken en kwam met goede oplossingen. Verder was ze erg flexibel en stelde ze onze werknemers erg op hun gemak. Al ons contact verliep soepel!

  Lisa Klarenbeek
  Lisa Klarenbeek Eurofins Clinical Diagnostic NL
 • Enith is een specialist in het vangen van je persoonlijkheid op beeld. Ze maakt een praatje, stelt je op je gemak en weet je precies zo te vangen hoe je in het echt overkomt. Ik werk heel graag met haar samen en zou niemand anders vragen voor portretfotografie dan Enith!

  Michael Bakkes
  Michael Bakkes Exact
 • Enith maakt voor TIAS School for Business and Society prachtige portretten en video's van onze deelnemers en docenten. Ook weet ze tijdens colleges precies die mooie interactie tussen mensen vast te leggen die wij graag willen laten zien. Ze legt op een heel prettige manier contact en dat zie je terug in het eindresultaat. Enith is flexibel en schakelt ze snel: het is heel fijn samenwerken met haar. Een aanrader!

  Judith Slikker
  Judith Slikker de Kanter TIAS businessschool
 • Enith is onze vaste portretfotograaf. Samen kijken we telkens naar de beste setting, passend bij de persoon en de organisatie. Daarin heeft ze veel oog voor detail en neemt ze veel tijd om iemand op zijn/haar gemak te stellen. Dat werkt super goed, waardoor ze naar ieders tevredenheid werkt.

  Ellis Visser
  Ellis Visser Marketing Strateeg