In Blog

Portretten van medewerkers. Waarom?

Waarom moet ik mijn medewerkers laten fotograferen?” Ik vind het echt geweldig dat ik deze vraag zo vaak krijg want dat is natuurlijk mijn favoriete onderwerp!. In deze video geef ik antwoord hierop en heb ik gelijk ook een vraag voor jou! Ik ben Enith van Tongeren, fotograaf en ik zorg voor foto’s die zakelijk zijn maar wèl persoonlijk.

Dus: Waarom moet ik mijn medewerkers laten fotograferen? Deze vraag snap ik heel goed want waarom zou je voor de werkgever op de foto moeten? Vanwaar die wens om zichtbaarheid? Eigenlijk is het antwoord heel simpel. Het is belangrijk omdat het een manier is om de collega’s voor te stellen! Hierdoor heeft de toekomstige klant het gevoel dat ze je al kennen nog voordat ze contact opnemen. De foto’s maken het persoonlijk en dit zorgt voor vertrouwen. Want mensen doen zaken met mensen. En dan nu mijn vraag. Waarom zou jij je medewerkers níet laten fotograferen? Ik zie jouw reactie graag hieronder in de comments. Dag!